Diensten

Diensten van Van der Heide Bouw

Van der Heide bouw biedt verscheidene diensten aan, welke uitgevoerd worden door middel van de nieuwste technieken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op.

Allround en vakbekwaam bouwbedrijf uit Heerenveen

Bij ons kunt u onder andere terecht voor diverse diensten die te maken hebben met woningbouw, utiliteitsbouw, onderhoud, restauratie, verbouw, renovatie en IsoPlus.

nieuwbouw; woningbouwWoningbouw

Wilt u een nieuwbouwhuis laten bouwen? Het grootste voordeel van nieuwbouwwoningen is dat u veel vrijheid heeft en alles naar eigen woonwensen kan laten bouwen. Alles is fris en nieuw en u zit niet met sloopwerk. Ook moet uw huis voldoen aan de nieuwste normen. Hierdoor voldoet uw huis onder andere aan de laatste eisen voor brandveiligheid en milieu. Van der Heide Bouw helpt u hierbij.

utiliteitsbouw; van der heide bouwUtiliteitsbouw

Een kantoor, fabriek, winkel of sportgebouw laten bouwen? Van der Heide Bouw denkt met uw mee en realiseert graag het perfecte gebouw voor de juiste doeleinden binnen de nieuwste richtlijnen wat bouw betreft.

Onderhoud; renovatie; restauratieOnderhoud, renovatie en restauratie

Houten kozijnen repareren of vervangen voor nieuwe van kunststof? Voldoet uw gebouw niet meer aan de nieuwste normen op gebied van brandveiligheid en duurzaamheid (renovatie)? Of kan uw authentieke gevel wel een restauratiebeurt gebruiken? Wat het ook is, met nieuwe traditionele technieken en de nieuwste methodes gaan wij voor u aan de slag en behoudt uw een originele of nieuwe uitstraling.

Verbouw; van der heide bouwVerbouw

Zit u te denken aan een uitbouw voor een extra slaapkamer? Een dakkapel en een serre? U heeft allemaal plannen, maar is het realistisch en mag het allemaal zomaar? Van der Heide Bouw geeft bouwadvies op maat.

IsoPlus woning; van der heide bouwIsoPlus woning

Door middel van HR IsoPlus 35 (spouwmuurisolatie) kan u uw oudere huis goed laten isoleren. Door de zeer winddichte samenstelling en isolerende werking, houdt u de warmte binnen en bespaart u op de energierekening. De isolatielaag wordt aangebracht middels geboorde gaten van 14mm – 16mm groot, zodat de vloeibare substantie kan worden geïnjecteerd.

Heeft u vragen of wil u meer informatie over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.